måndag 29 mars 2010

Varför syns inte mina bilder?

Är det någon som vet? Mitt i allt försvann mina bilder på bloggen, konstigt. Jävla skit!

söndag 28 mars 2010

Ny frisyr!

Elin har haft stora problem med tovor så vi bestämde oss för att klippa av det och se så söööt hon blev! (fast hon va ju söt före också)





Klippte även Emma men det är inte så stor skillnad.Lägger in en bild på min tandlösa Emma!

Ja, då var det hänt igen :(

Cancern har skördat ytterligare ett liv! Fy fan, mina tankar går till min morbror och hans familj! Nu är han ensam utan sin fru:( Usch för cancer!!!!

Trött!

Efter tjejfesten igår, kom hem halv 6 i morse. Vaknade först klockan 8, men somnade om och sov till 10. Med en rackarns huvudvärk.. Men nu känns det lite bättre. Men idag orkar jag inte göra nåt! Blir nog bara sofflocket idag tror jag, kanske ut och hämta lite björkris och pynta det med påskfjädrar. Vi får se.. Imorgon blir det att plugga matte, ska ha provet på tisdag efter jobbet. Hoppas barnen håller sig friska nu så jag får det gjort den här gången! Sen är det påsk med 4 hela dar ledigt! Sååååå sköööööönt! Tack Jenny för en trevlig kväll igår! :) .Och alla andra som också va med!

fredag 26 mars 2010

Skoldag idag.

Och hjärnan stannade nog hemma.. Det verkar som min hjärna har tagit semester så fort det handlar om skolan. Nu sitter jag i soffan och väntar på att Let´s dance finalen ska börja. Lite fredagsmys ska det väl oxå bli. Imorgon blir det tjejmiddag hos Jenny, det ska väl bli kul! Just nu känns det som om jag bara skulle vilja ligga på soffan och ta det med ro, men det hinner ju ändra. Hoppas nu att alla håller sig friska och att vi slipper alla äckliga sjukdomar! Ha en trevlig helg!

söndag 21 mars 2010

Tvättat, tvättat och tvättat...

...hela helgen, tusen maskiner känns det som. Men allt för att få bort alla bobbor. Hata magsjuka!!! Hoppas vi slipper den för minst ett år igen nu, men med vår tur så får vi väl den en gång till i vår! Det verkar som den härjar för fullt runt hela kobben nu. Nåja det är överstökat nu för den här gången.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten med jobb och grupparbete. Skola på fredag, hur ska jag orka? Jag är helt utpumpad och slutkörd. Skulle vara skönt med sommarlov nu!
Längtar tilbaka till det här!

lördag 20 mars 2010

Orättvist..

Livet kan vara bra orättvist ibland. Och en magsjuka är ju bara en baggis om man jämför med cancer. Det inser jag när jag läser en blogg som handlar om en 6-årig flickas kamp mot cancer. Och nu är det tydligen över. Och jag lider så med henne och hennes anhöriga. Tårarna rinner medans jag läser, fast jag inte ens känner henne. Men det är inget öde jag önskar ens min värsta fiende. När man tänker sig om man skulle vara i deras sits, får jag bara panik och jag hoppas verkligen att jag slipper erfara det. Klicka på rubriken om ni vill läsa det jag läst.

torsdag 18 mars 2010

Och nu...

har Emma också fått det. Spydde just ner hela sig och soffan, suck! Varför kan man inte få slippa den där jävla sjukan nåt år. Förra året förstörde den hela påsken för oss! Och för 3 år sen hela julen.. Nåja det finns väl värre men inte är det speciellt kul! Och magsjukan är en stooooor fobi för mig! Hoppas det går över fort!

Magsjuka..

Ja idag e jag hemma med barnen för Elin fick magsjuka igår. Hoppas det är över nu.. Jag har inte tid med det här, jag har matteprov imorgon och skolarbeten som behöver göras. Suck!

söndag 14 mars 2010

Tandlös Emma

Idag tappade Emma sin tredje tand. Ena framtanden uppe! Snart har hon inga tänder kvar! Månne tandfe´n kommer i natt också?!?
Idag har jag röjt lite grann. Tagit bort en massa kläder från hallen satt upp nya krokar åt barnen och flyttat om lite. Sen röjde jag på toaletten uppe blan mina smycken och grejer. Conny började riva väggen i flickornas rum, så nu är renoveringen i full gång igen. Hoppas det går fort! Jag vill ha ut dom från mitt sovrum NU! Saknar att bara ligga ensam med min man och se på vad jag vill på tv:n! Och mysa lite förstås :)
Imorgon är det dags för grupparbete igen, som vanligt på måndagar. Jag skulle ha behövt räkna matte i helgen men konstigt nog är det roligt att städa när man ska studera. Men sen fattar jag inte hur jag ska räkna det, så det blir nog underkänt i provet på fredag..

lördag 13 mars 2010

Promenad

Har just varit på en 5 km promenad. Skönt men svettigt. Hade en aning för mycket kläder på mig. Men nu måste jag fortsätta med det här inte bara för tävlingen utan för min egen skull. Man blir ju både piggare och får bättre kondition och inte skulle det ju skada om jag gick ner nåt kilo på köpet. Jag gick från Boden ända hem! Åkte upp med maken och gick hem med mp3 spelaren i högsta hugg! Sällan man kan bara gå och lyssna på musik och släppa alla andra tankar! Nej jag ska ta mig i kragen nu!!!

torsdag 11 mars 2010

Trött, så trött!

Allt hopar sig och jag blir bara mer och mer stressad. Skolan tar mycket av min energi just nu. Tröttheten vill inte ge med sig, och magen börjar säga ifrån. Jag mår halvilla hela tiden (men det kan också vara p.g.a magsjuketider). Måste ta tag i mycket men orkar inte. Jag vill verkligen ha sommarlov snart. Imorgon är det tent igen, sista delen av datakörkortet som jag missade när jag var bortrest. Nästa fredag är det matteprov i finansmatematik som jag fattar nada av. Hoppas bara att jag får godkänt. Det är allt, då är jag nöjd!