lördag 28 april 2012

Premiärdopp!

Emma och Elin ville bada idag. Sagt och gjort Emma hoppade i 2 gånger. Men Elin Vågade inte riktigt men hon doppade rumpan lite iallafall. Det kan ju inte vara mer än 8-10 grader i vattnet. Jag frös bara av att titta på.
Idag har vi haft besök av pappa och brorsan och min älskade brorson! Alltid lika trevligt!


torsdag 26 april 2012

Målvikten nådd!

Imorse när jag vägde mig vägde jag 0,2 kg under min målvikt! Yey! Nu blir det att träna så allt blir fastare och jag får mera muskler! Och förstås fortsätta att inte äta en massa crap!! Bilder och mått kommer senare!

måndag 16 april 2012

Shop until u drop!

det ska jag göra i helgen! Maken och jag ska åka över till Sverige och köpa allt möjligt till badrummet. Kakel, klinkers, badrumsmöbel, badkar o.s.v Men nog ska jag allt hinna med någon klädaffär också! Vi ska bo på hotell och njuta av att vara lite barnfria. Det känns som om det var längesen. Men man lär väl vara slut efter en dags rännande i butiker!

fredag 6 april 2012

Glad påsk!

Vädret idag är ju inte så påskaktigt men det får väl gå ändå! Jag vill önska alla mina läsare en riktigt glad påsk och hoppas att vädret ändrar till det bättre imorgon!

söndag 1 april 2012

Helt slut!

Nu har förkylningen hittat mig. Tråkigt, men hoppas det går över till påsk. Jag vill verkligen kunna njuta av 4 dagars ledighet. Även om vädret inte verkar så lovande tills dess. Kallt och åter snö. Jag hade hoppats på att våren skulle vara här nu, men icke sa nicke... Men den ska väl komma nån gång iallafall. Nu håller jag tummar och tår attt vi får vara friska resten av våren och att vi slipper all jävla skit som tycks cirkulera runt byn!
I torsdags var flickorna till tandläkaren och då var barnen och jag en sväng på stan efteråt. Elin tog hål i öronen. De satt båda örhängena på samma gång, vilket var tur, för jag tror inte att hon skulle ha tagit ett till efter det första... Hon grät inte min stora lilla flicka men jag såg på henne att det gjorde ont! Vill man va fin får man lida pin! :)