söndag 22 juli 2012

Lite uppdatering!

Kattungarna har börjat anpaasa sig till oss nu! Den ena Tiger, är mera famnkisse än Sotis. Men det kanske hinner ändra. När dom börjar spinna låter dom som traktorer! :) I fredags firade jag och maken 5 år som gifta! Hoppas på att det blir många fler! Idag har vi skruvat altan så den är nästan färdig, bara några bräder kvar! Och sen är det ju räcket till då. Har väl inte så mycket annat att säga så jag lägger upp lite bilder istället!




Emmas 8-årstårta (en av dem)
Altanbygge på gång!
Sotis!
Tiger!
Altanen nästan färdig!
Milou!
Husets södra sida innan altanbygge!

Laura på 8-årskalas
En av de sista bilderna på Findus! <3
Tiger!
En fin ros i min rabatt och den doftar ljuvligt!


 Blev ingen vettig ordning på bilderna men dom kom upp iallafall! :)

onsdag 18 juli 2012

Spännande..

Imorgon flyttar Sotis och Tiger in hos oss! Vi känner att vi vill ha katt igen och då blev det ganska hastigt bestämt att vi skulle ta 2 stycken kattpojkar. Vi saknar Findus otroligt mycket och vi kommer aldrig att glömma den snällaste gosigaste katten i världen! Men det finns inget vi kan göra mera än att gå vidare. Emma vill gärna ha sällskap när hon kommer hem från skolan. Hoppas att det blir bra! Emma är nog ganska ledsen fast hon inte visar det. Hon vill inte äta och sitter mest framför tvn. Hoppas hon blir lite gladare när småttingarna kommer imorgon!

tisdag 17 juli 2012

Sorg i våra hjärtan!

Idag förlorade vi en kär vän och familjemedlem. Findus lämnade oss i stor sorg!
Han blev överkörd bara några meter ifrån vårt hus av någon idiot som inte kan komma och säga vad han ställt till med! Vi saknar honom oerhört redan!



fredag 13 juli 2012

Grattis Emma!

Grattis till Emma som fyller 8 år idag! Vår förstfödda söta tjej! Tänk för 8 år sen låg jag med henne på min mage för första gången! Lycklig som aldrig förr!

onsdag 4 juli 2012

Grattis till vår Guddotter Siri!

Stort grattis till Siri som fyller 3 år idag! Vår guddotter, barnens kusin!

<3