söndag 11 november 2012

Depression?

Jag vet inte om det märks så mycket för omvärlden men jag har varit fruktansvärt nere den sista tiden. Jag har ingen lust med något, vill ingenting, skulle helst av allt bara gömma mig och ligga å gråta mest hela tiden. Jag får vredesutbrott, har inget tålamod och känner mig allmänt bara less på allt. Som igår t.ex. ligger jag i soffan och tittar på Shrek med mina barn, ligger med huvudet på en kudde och mitt i allt känner jag att kudden doftar mamma och tårarna börjar forsa. Jag tror denna depp beror mycket på saknaden till mamma och att jag fortfarande inte har bearbetat hennes död. Jag vill härmed be om ursäkt till mina vänner för att jag inte har velat umgås, att jag inte tar kontakt med er! Det är inget personligt, jag lovar, utan bara en brist på ork och lust! Men jag älskar er ännu lika mycket!

fredag 9 november 2012

Grattis mitt älskade barn!

Idag fyller då Elin 6 år. Och det firar vi stort med att ligga i sängen med feber. Stackars liten! Hon skulle ju ha kalas ikväll men det får vi skjuta upp = en ledsen tjej! Till på febern och förkylningen har hon nån sorts utslag på benen och ont i huvet. Börjar tro att vattkopporna kanske är på gång! Nåja det går över! Emma vart också hemma idag då hon också kände sig hängig och hade ont i halsen. Men med facit i hand hade hon nog kunnat vara i skolan. Men hur ska man veta?
Ikväll blir det bara familjemys som vi inte har haft på jättelänge känns det som. Alltid har någon varit på vift. Ska bli riktigt skönt att bara vara!

Hjärtegrynet!