söndag 25 april 2010

Det blev bra ändå!

Att jag stannade hemma alltså! Jenny och Jeppe med barn har varit här hela helgen och hjälpt oss ute på gården! Sååå fint blev det, fast det är en lång väg kvar tills det är precis som jag vill ha det! Vi har räfsat hela gården, fått upp studsmattan, eldat i dikesrenen, eldat upp en massa ris och bråte och rensat i rabatten och gjort grunden för en ny rabatt som jag ska flytta innehållet av den gamla till. Plus att jag måste köpa lite nytt för den nya rabatten blir mycket större! Haft mycket roligt och barnen har lekt. På lördagen var vi ute från klockan 13 till klockan 22 med ett avbrott för middag. Och man känner verkligen i kroppen idag att man har arbetat tungt i helgen. Men det är ju bra, jag mår mycket bättre nu när man kan vara ute och solen skiner och värmer själen!













lördag 24 april 2010

Äsch!

Jag hade tänkt åka till Sverige idag och shoppat lite men det blev inte av.. Jag mådde så illa igår kväll så det var väl lika bra att stanna hemma. Känner mig bättre idag! Får väl åka om 2 veckor istället då!

måndag 19 april 2010

Det ääär vår!

Vi får väl se hur länge det varar, såg att dom lovar snö på torsdag.. Jag tänker ha mina vinterdäck på till i helgen. Hoppas jag inte får böter.. Fredag en promenad med Jenny och idag! Så skönt att röra på fläsket lite!! Bara till fortsätta nu och hoppas att det ger nåt resultat, om inte på vågen så på konditionen och humöret. Igår rensade jag jordgubbslandet med hjälp av Grace. Sååå fint blev det!




lördag 17 april 2010

Får sån lust...

...att fara till Sverige och shoppa loss rejält. Var just in på Rustas hemsida och hittade hur mycket som helst som jag vill ha. Men inga pengar, ingen shopping.. Tråkigt att det ska måsta va såhär! Vill vinna på lotto ikväll! Det behöver inte bli 4 miljoner men inte för att det skulle skada det heller!

torsdag 15 april 2010

Flugor, flugor och flugor..

En flugfälla ovanför sovrumsdörren:

Och en i sovrumslampan:

Förstår ni hur jag har det???

tisdag 13 april 2010

Grrr!

Idag har Emma lärt sig cykla utan stödhjul! Hos sina kompisar och jag var inte med!!! Tråkigt, det är ju en stor grej ju!! Suck!

Alldeles själv..

..är jag nu. Barnen är hos kompisar och mannen skulle passa på att vara längre kvar på jobbet. Nu ska ja äta här i min ensamhet. Jag klagar absolut inte, för det är otroligt skönt med egentid!

söndag 4 april 2010

6 år

firar vi som förlovade idag!



Det bästa jag kan få
finns i din famn
att höra din röst
viska mitt namn

En kyss är allt jag önskar
jag behöver inget mer
för det är dig jag älskar
det är bara dig jag ser

lördag 3 april 2010

Förstår ni att jag hatar flugor?!?



Det finns inget jag hatar så mycket just nu som dessa flugor, för skulle dom hålla sig på utsidan vore det bra men dom söker sig ju också in! Överallt inne surrar det och så dör dom och ligger och skräpar på golvet! Suck!

torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!

Jag önskar er alla en Glad påsk! Jag tror jag tar ledigt från bloggen nu, det blir väl att studera lite och annars ta det lite lugnt!