torsdag 29 juli 2010

Skallebank!

Fy sjutton för huvudvärk! Nu har jag haft det i 2 veckor, så fort jag började jobba fick jag huvudvärk. Vet inte varför, men jobbigt börjar det bli nu! Skulle va skönt om man fick gå och lägga sig men inte! Man är ensam med 2 griniga, nattsuddare till barn. Skönt skulle det också vara att bara vara en helg, men det är program hela tiden och ingen vila för min hjärna.. Blää, vill ha semester igen!

tisdag 20 juli 2010

3 lyckliga år!

Har jag varit gift med min underbara älskling!

söndag 18 juli 2010

Jag hade i alla fall tur med vädret!

Semestern är slut för i år, och jag likaså! Tröttare än tröttast! Skulle man inte borda vara pigg efter 4 veckors "ledighet". Men förstås så har jag haft barnen runt mig 24 timmar i dygnet och det skulle varit skönt att få varit lite barnfria, men kanske nästa år!!! På samma gång som jag absolut inte vill börja jobba så ska det bli lite skönt att vara sig själv igen, få lite rutin på livet.. Härligt väder har jag haft under hela min semester. Men själv hade jag tänkt att göra så mycket under semestern men det mesta var inomhus, och där har man ju inte klarat av att vara alls.. Men kanske nästa år. Då är skolan färdig (förhoppningsvis) och man kan helt koppla bort det!
Nu kommer lite bilder från sommaren:


















tisdag 13 juli 2010

6 år idag!

Hipp hurra för min stora flicka idag! Tänk att det är 6 år sen Emma föddes idag! Tiden flyger iväg och hon börjar snart i förskolan! Hjälp!

onsdag 7 juli 2010

I Sverige..

..är vi nu och har det ganska så bra! Har hunnit med mycket de senaste dagarna. Först på söndagen blev det ett års kalas hos kusin Siri och där fick vi stanna över natten. På måndagen så for vi via kungens kurva och Toys r us, så ungarna fick kolla i en rejäl leksaksbutik! Himmelriket för dom! (dock inte för 2 föräldrar i sällskapet) Sen vidare till Bettna till Sture och Peter och gosade lite hund, badat, ätit god mat och intagit god dryck! Och igår kväll kom vi då till farfar och Eva. Nu ska vi just åka å bada. Imorgon bär det av mot Åland igen! Lite shopping först dock, det är mitt villkor! Bilder från allt kommer när vi kommit hem!
Men jag vill tacka alla inblndade för att vi fått komma och hälsa på er och fått mat och husrum! Jättetack!!!