söndag 21 november 2010

Vänner

Det är konstigt det här med vänner. Hur man kan glida isär och hur man kan hitta nya! IGår var vi då till Godbyhallen och dansade benen ömma (och jag kan berätta att det känns i rumpmusklerna idag) med Jenny och Jesper och Jennys föräldrar. Det var riktigt bra och kul att dansa igen, efter vår danskurs som vi gått på vid 3 tillfällen i höst. Men tillbaka då till vänner, på danskursen och även igår så träffade vi 2 vänner som vi umgicks med mycket när jag träffade Conny. Då hittade vi på något hela tiden. Men efter att Emma kom så har det liksom inte blivit av, och det är inte någons fel så, det är väl kanske bara livssitutionen man är i. Men jag har liksom kommit att tänka på många gånger att det är tråkigt att det ska bli såhär, men man går liksom vidare i livet och jag har ju ändå haft vänner. Jag har ju Linda som har funnits där ända sen vi gick i frisör tillsammans. Och även fast vi inte träffas speciellt ofta så vet jag att hon finns där och jag hoppas att hon alltid kommer att göra det. Hon vet ju allt om mig, och har varit i mitt liv i 15 år. Jag är gummor år hennes äldsta son och hon e gummor åt Emma. Jag har inte jättestort behov av att umgås med vänner hela tiden, även om det är kul, vi är liksom lite för upptagna hela tiden med jobb och vardagsliv, så helgerna är man ganska trött och bara vill vara. Sen har jag ju även funnit en ny vän som betyder mycket för mig, Jenny, och vi har ju enklare att umgås i och med att vi bor så nära varandra. Avstånd på Åland är inte speciellt långa men när man sitter och kör 84 km per dag så vill man helst inte åka någonstans på helgerna. Tyvärr är ju inte bensinen gratis heller..
Jag vet inte riktigt om ni förstår vad jag menar med detta inlägg, jag vet inte heller om jag fattar vad det är jag föröker få fram. Men en sak är säker att vänner betyder väldigt mycket i ens liv, och jag älskar dom få men goda jag har!

onsdag 17 november 2010

Jävla SKIT!

Jag hoppas, jag hoppas verkligen vi slipper den! Magsjukan alltså! Den härjar tydligen på dagis och det är så jävla typiskt, när vi hade planerat för en barnfri helg! Med dansgala i Godby! Vill inte, vill inte ha det i detta hus! Det var ju bara Emma som var på dagis igår, Elin har ju varit hemma. Men förhoppningsvis slipper vi den men med vår tur så kommer det väl iallafall!

måndag 15 november 2010

Hemma..

med en liten sjukling idag! Ingen kul natt alls, när Elin bara hostade och hostade och hostade! Vid 8 steg jag upp och ringde till HC och bokade tid. Halv elva var vi där och läkaren lyssnade på lungor och tittade i öronen, men allt såg bra ut. Men en hostmedicin fick vi iallafall! Så nu hoppas vi att hostan snabbt går över! Vi blir hemma imorgon också och försöker vila bort det!

tisdag 9 november 2010

4 åringen!

En glad (med fejksmile) liten tjej i sin nya fina klänning!



Fyraåringen är inte så förtjust i tårta så det blev favoriten kladdkaka istället:



Men ljus måste man ju få ha iallafall!

måndag 8 november 2010

Imorgon...

fyller lillskrutt 4 år! Min lilla bebis är ingen bebis mera! Fyra år! Jag fattar inte! Grattis min lilla trollunge!

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! ;)

söndag 7 november 2010

Tid..

..vill jag ha mycket mera av! Och det har jag skrivit många gånger! På tisdag fyller min lilla bebis 4 år. Tiden flyger iväg, och jag hinner inte med! Skolan tar så mycket av min tid nu också, tid som jag hellre skulle spendera med familj, vänner och att fixa fint här hemma. Skulle vilja ha vardagsrumsdelen färdigrenoverad till jul, men det finns inte en chans för det, kanske nästa jul...
Känner mig deppig och trött och skitless på allt.. Var ska jag få inspiration ifrån? Sen skulle jag verkligen behöva lite semester! Men det finns inte ens en chans att kunna få njuta av någon semester i år, varken finns pengar eller tid för det.. Slutarbetet borde påbörjas men jag vet inte ens vad jag ska ha om. Usch, ge mig lite styrka!!!!