onsdag 27 juli 2011

Lite före och efter bilder






Tycker definitivt efter bilderna är ett bra resultat!

lördag 23 juli 2011

Blixt men inget dunder!

Igår var vi på simskoleavslutning till knutnäs med båten. Vi hade familjen Stara med oss. Det slutade med att vi for ut till Grunne och hälsade på Jennys föräldrar. Ungarna och mannen bastade och badade, jag kände inte riktigt för det. Men det var riktigt trevligt och mysigt! När vi sedan for hem fanns ett litet moln på himlen som det bara blixtrade ur. Inget muller, det var riktigt häftigt att se. Ungarna var förtjusta men också lite förskräckta. Nu öser det ner och åskan mullrar.. Så jag borde kanske gå och dra ur allting istället för att sitta här. Jag tar ett inlägg om simskolan lite senare!

Här är bilden jag lyckades ta av blixtmolnet!:

onsdag 20 juli 2011

4 år

av lycka, kärlek och lite bråk däremmellan. Men det är väl som det ska vara i ett äktenskap! Idag firar jag och min man 4 år som gifta. Blomsterbröllopsdagen!

Bortse från mina 100 dubbelhakor tack!

fredag 15 juli 2011

Äntligen SEMESTEEEEER!!!!!

Och det känns så jävla skönt även om väddret inte ser så lovande ut just nu. Men det struntar jag i, för nu får jag sova på mornarna och inte stressa ihäl mig på dagarna. Så kanske min mage mår bättre snart. Har haft ont i magen en vecka nu och jag tror det är magkatarr eftersom det är uppe i typ ssolarplexus. Men blir det inte bättre är det väl bara att masa sig iväg till läkare under semestern!


onsdag 13 juli 2011

Grattis min lilla bebis som fyller..

7 ÅR idag! Jag fattar inte vart tiden har flugit iväg?


Mammas <3!

tisdag 5 juli 2011

Min favorit-ros!







Vi hittade ett riktigt smultronställe bakom huset! Mumma!




söndag 3 juli 2011

En liten bild på mig och min underbara man!


Som skulle vart med i förra inlägget!
Och så tar vi en bild som också var tagen på midsommarsfton från båthusaltan!

Midsommar och helgen

Midsommar löpte i full fart som vanligt. Stress, stress och stress på midsommarafton. Båten skulle i sjön och vi skulle vara uppe i byn vid 2 för att Emma skulle gå med i processisionen (eller vad det nu heter), iförd min gamla folkdräkt. Och så fin hon var!



Sen åkte vi hem och efter ett tag kom familjen Stara och vi började fixa med mat och dukning nere vid båthuset. Killarna for och sjösatte båten och sen åt vi!



Efter maten var det dags att ta sig till Dånö för att se nästa midsommarstång resa sig, vilket vi dock missade för vi kom lite för sent. Efter ett tag kom det en regnskur och vi for därifrån till våra grannar och drack kaffe och åt tårta och de andra drack väl lite mer än kaffe men jag höll mig till det p.g.a huvudvärk. Sen vart det hemfärd och sovdags för barnen. Vi vuxna satt uppe ett bra tag till och tjottrade.
Morgonen därpå var det väldigt tungt för vissa i sällskapet och det blev mest bara slapp och senare på kvällen filmtittande. Staras sov över en natt till och det resulterade i storstädning av köket på söndagen och det blev riktigt bra och jag tackar er för all hjälp! <3 Igår var vi till stugan för att hälsa på pappa och även min kusin från Göteborg. Det blev en känslosam dag för både mig och pappa. Pappa började gråta mitt i middagen och sa att han började tänka på mamma. Och det är väl klart att vi alla saknar henne enormt mycket. Men pappa sa också att han ville ha flera sådana dagar som vi hade igår! Älskade lilla pappa! Min kusin och jag har inte egentligen haft så mycket kontakt förut men vi har börjat prata via FB. Och vi har funnit varandra väldigt bra! Min favvokusin! Elin på midsommarafton med Findus i famnen.