fredag 17 maj 2013

Mår skit!

Just nu mår jag inge vidare, psykiskt. Den senaste veckan har varit en av de värsta i mitt liv. Och jag vet inte hur jag ska bete mig för att hitta tillbaka till lyckan. Det känns tungt att bära på. Bara så ni vet om jag är negativ och ledsen.

4 kommentarer:

Mitt lilla face sa...

Försök att se lite utanför din box,
Du har så mycket, medan så många har så lite i världen

Jessica sa...

Och vad vet du om mitt liv och vad som händer i det just nu? Uttala dig inte förrän du vet det!

Mitt lilla face sa...

jag förstår,vad vet jag !när man läser din blogg får man ju gissa sig till allt ! du skriver bara att du mår dåligt.inte varför,
Det ordnar sig bara du försöker se till det fina du har omkring dig,
Det är just nu, inte tidigare eller senare .

Anonym sa...

Hej, brukar kika in då o då på din blogg o nu känner jag att jag vill lämna en kommentar. dels ska du inte bry dig om vad andra tycker o tänker. mår man dåligt hjälper det inte att tänka att det finns andra som har det värre! Nu vet jag inte vad det är som är jobbigt men mitt tips är att söka hjälp så du får prata ut! Mig har det hjälpt många gånger. ett tag gick jag o barnens papps på familjerådgivning o det var jätteintressant, sen har jag gått via cityläkarna till nån psykolog för att hävs ur mig all besvikelse o rädsla o allt jobbigt o det var det smartaste jag gjort! Ångesten försvann nästan helt o får jag nå såna känslor nu så vet jag vad det beeor på liksom.
Sen har jag även varit pp ekonomisk rådgivning fast jag inte har lån o skulder, men skönt att få en liten puff så man har ordning o reda!
Som sagt, vet inte vad som bekymrarvdig men sök hjälp o få råd o tips tycker jag! /matilda.n