fredag 24 juli 2009

Semesterresan!

Nu är vi tillbaka från resan till Sverige och Eskilstuna. For i onsdagsmorse över Ålands hav för att fortsätta med bilen till Eskilstuna och Parken Zoo. Vädret såg inget lovande ut, regnade hela vägen till Stockholm. Men sen klarnade det upp. Väl i Eskilstuna var det strålande fint väder och det tyckte väldigt många andra också som tydligen passade på att titta på lite djur dom också.. Full kaos vid kassorna, men som tur var hade farfar och Eva ställt sig i kö och köpt biljetterna färdigt tills vi kom. Så in gick vi och tittade på en massa fina djur. Sen blev det förstås lite glass och lite mat i mellan. Jag tror vi var där 5-6 timmar. Sen åkte vi till farfars place och fikade lite. Efter det blev det stranden och ett skönt dopp i vattnet. Middag efter det och senare sängen efter en hård och lång dag!
Onsdagen skulle spenderas med lite shopping och sen vidare till Sture och Peter. Mera fika och prat till ganska sent på kvällen. Hem till farfar igen och drack lite vin och åt kex och ost, mums! Och sedan var det dags för hemfärd imorse. Suck, jag skulle aldrig vilja bo i Stockholm, dessa bilköer usch! Och sen Rosella var fullsmetad med folk, så vi hittade inte nånstans att sitta annat än lekrummena så där blev man hela resan..
Allt har varit kul, men ibland skulle man önska att barnen skulle kunna vara lite tysta och snälla.. Bilresorna var värst, mycket bråk och gnäll!
Emma har också lärt sig att hoppa från bryggan nu. Hon ville aldrig gå upp ur vattnet efter det.. Lilla gumman som före simskolan inte ens ville duscha håret heller för att hon tyckte inte om att få vatten i ögon och öron. Nu skulle hon kunna vara en fisk! Kolla in videon om ni vill se!













1 kommentar:

Camilla sa...

Vad fint, kul att Emma gillar att simma så mycket. Se upp bara så det inte går som för mig en sommar när jag fick halsfluss.