måndag 27 april 2009

Undrens tid är här!

I natt har Emma och Elin sovit själva i sitt rum och vi har flyttat upp till det nya, fräscha, nyrenoverade sovrummet! Elin kom 2 ggr under natten och ville ha välling och det var lite svårt för dem att somna men annars gick det ju bra. Hoppas att det fortsätter så! Det är väl inte så konstigt egentligen att det tog länge att somna för dem, det var ju helt nytt för dem att sova själva.. Annars har det väl inte hänt så mycket, toaletten är väl så gott som färdig, vi måste bara få vatten kopplat och en spegel upp på väggen. Men sen är den färdig att användas! Skööööönt! Då är det bara resten av huset kvar då!
Sen var ju förstås Connys bror med fru här i helgen, så jag fick se på en stor babybula! Alltid trevligt med besök av farbror och tant tycker mina barn!



Emma fick en ny cykel och det ville hon ju förstås visa Tant Camilla!

söndag 19 april 2009

BTW..

Sen i fredags är vi husägare!!

Gullskruttbesök!

Idag har vi haft nöjet att busa lite med brorsonen Emil! Han har blivit så stoooor, han växer verkligen så det knakar! Han fick gunga lite och hoppa lite hopphäst. Det är inte alla 7-månaders bebisar som får göra det! Han är så sööööööööööööt! Hoppas det inte dröjer lika länge emellan besöket den här gången. Jag tror det var nästan 2 månader sen jag fick se honom sist.

Kolla in den minen!


Imorgon är det dags för jobb igen då, stress, stress, stress. Jag hoppas jag får lite mer gjort imorgon än vad jag fick förra veckan. Sen är det förstås inventerings dags också. Hur ska jag hinna???!?

lördag 18 april 2009

Pust, stånk och stön!

Jävla vecka det här! Dom nya kassorna har mest bara krånglat till det. Men så är det väl med allt nytt. Men jag har inte fått nåt av mitt jobb gjort den här veckan pga allt krångel. Men jag hoppas jag hinner nästa vecka! Jag har ju inte mått så bra heller den här veckan, och det beror ju bara på den här magsjukan som härjat. Men jag hoppas verkligen den är över nu.. Jag har inte tid med detta mer nu! Jag tänkte hålla barnen hemma några dagar till iallafall om den fortfarande härjar på dagis nästa vecka.
Över 10000 gånger har ni kollat in min blogg också, tack för att ni orkar läsa mitt skit! Det här är mitt 160:de inlägg och förhoppningsvis blir det många till!

tisdag 14 april 2009

Jävla magsjuka!

I morse var det färdigt igen, nu är det Emmas tur.. Jag blir så trött och jag tycker så synd om henne, hon mår så dåligt! Stackars liten! Hoppas att inte jag får det nu bara. Vi ska ju få nya kassor den här veckan och då ska ju jag vara där.. Men jag kan ju inte hjälpa det.. Suck!

lördag 11 april 2009

Jävla skit!

Det blev ingen kryssning idag. Elin började spy imorse klockan 5. Jag är så deppad och nere just nu. Pengar som vi inte har i överflöd har vi lagt ut på kryssningen, och jag hade så sett fram emot att ha lite semester. Men det är som vanligt bara, vi har tur vi:(

fredag 10 april 2009

GLAD PÅSK!



Imorgon åker jag och min man på kryssning! (hoppas jag, går tydligen magsjuka nu) Jag längtar verkligen, det ska bli så skönt att få lite egentid. Och lite spa behandling skadar ju inte heller.. Hoppas alla får en trevlig påsk! Ät mycket ägg och godis, för det hör ju påsken till!

söndag 5 april 2009

5 år

hade vi varit förlovade igår. 040404, det skulle vara ett lätt datum att komma ihåg för min kära. Men tror ni att han mindes? Tror ni att jag kom ihåg det? Jo jag kom ihåg det på förmiddagen, men då var det ju försent att köpa en present eller blomma. Jag som hade tänkt köpa nåt i Hesa, men där kom jag definitivt inte ihåg det.. Vart har mitt minne tagit vägen? Jag måste ha blivit smittad med min mans dåliga minne!
Igår hade vi då trevligt besök av J & J med barn. Åt gott (årets första grillat), drack gott och ett gott sällskap, kan det bli bättre en lördagskväll. Spelade lite spel också, kul men svårt!
Nästa helg blir det kryssning med bandet på Paradise. Mamma och pappa kommer hit och e med barnen. Även en skön behandling på programmet, huga så skönt!
Jobb imorgon igen då, suck vill ha en månads semester nu, men får nog tyvärr vänta till sommaren...

fredag 3 april 2009

Äntligen fredag

Fast det känns faktiskt som den här veckan har gått enormt fort. Det kanske beror på resan till Hesa. Där blev man inte så mycket klokare.. Men vi hade det riktigt trevligt.
Idag har det tydligen blivit vår, men det har inte jag hunnit känna av eftersom jag jobbat inomhus hela dagen. Har bara tittat ut och sett hur varmt det sett ut. Men klockan 16 försvann solen precis som vanligt när jag blir ledig..
Hoppas solen tittar fram imorgon. Vi ska få middagsgäster imorgon och vi tänkte om det är fint väder att det skulle bli premiärgrillning! Då är det vår!