söndag 26 juli 2009

Emmas nya frisyr

Klippte just Emma i en helt ny frisyr! Blev jättefint tycker jag!

Före:




Efter:

fredag 24 juli 2009

Semesterresan!

Nu är vi tillbaka från resan till Sverige och Eskilstuna. For i onsdagsmorse över Ålands hav för att fortsätta med bilen till Eskilstuna och Parken Zoo. Vädret såg inget lovande ut, regnade hela vägen till Stockholm. Men sen klarnade det upp. Väl i Eskilstuna var det strålande fint väder och det tyckte väldigt många andra också som tydligen passade på att titta på lite djur dom också.. Full kaos vid kassorna, men som tur var hade farfar och Eva ställt sig i kö och köpt biljetterna färdigt tills vi kom. Så in gick vi och tittade på en massa fina djur. Sen blev det förstås lite glass och lite mat i mellan. Jag tror vi var där 5-6 timmar. Sen åkte vi till farfars place och fikade lite. Efter det blev det stranden och ett skönt dopp i vattnet. Middag efter det och senare sängen efter en hård och lång dag!
Onsdagen skulle spenderas med lite shopping och sen vidare till Sture och Peter. Mera fika och prat till ganska sent på kvällen. Hem till farfar igen och drack lite vin och åt kex och ost, mums! Och sedan var det dags för hemfärd imorse. Suck, jag skulle aldrig vilja bo i Stockholm, dessa bilköer usch! Och sen Rosella var fullsmetad med folk, så vi hittade inte nånstans att sitta annat än lekrummena så där blev man hela resan..
Allt har varit kul, men ibland skulle man önska att barnen skulle kunna vara lite tysta och snälla.. Bilresorna var värst, mycket bråk och gnäll!
Emma har också lärt sig att hoppa från bryggan nu. Hon ville aldrig gå upp ur vattnet efter det.. Lilla gumman som före simskolan inte ens ville duscha håret heller för att hon tyckte inte om att få vatten i ögon och öron. Nu skulle hon kunna vara en fisk! Kolla in videon om ni vill se!













tisdag 21 juli 2009

Klart!

Taket är nu nästan färdigt, bara balkonggolvet kvar och räckena runt. Men skönt, nu kan vi kanske ha lite semester! Inte för att jag har gjort så mycket, har alldeles för mycket höjdskräck för att vara uppe på taket! Men balkongen ska jag fixa! Men det blir senare, sen ska även källardörrarna målas och slipas. Det ska väl jag fixa också är det tänkt.
Före:

Efter:


Imorgon bär det av till Sverige igen. Till Eskilstuna och Parken Zoo. Sen viddare till farfar så nu blir det nog en paus i bloggandet till fredag åtminstone! Ha det bra i blåsten mina vänner!

måndag 20 juli 2009

2 ÅR

har vi varit gifta idag! Grattis till oss! Hoppas att det blir många fler år tillsammans med världens bästa Conny!

onsdag 15 juli 2009

Kusin Siri!

Vi var då till familjen Sahlin i Järfälla. Fick snusa liten bebisflicka! Söt med mycket mörkt hår, liten så liten. Man kan inte fatta att ens egna barn en gång har varit så små, tom mindre.. Det går så fort som sagt. Annars blev det väl inte så mycket gjort, tänkte att jag skulle få shoppa lite men inte med man och 2 barn med. Då får man inte titta på nåt ifred! Det var ju meningen att vi skulle fara till farfar också den här veckan men det blev inte av för vi håller på att måla taket och det är inte färdigt än. Pga det fina vädret som varit... Och Eskilstuna ska vi också till. Parken Zoo. Men det får bli nästa vecka, om vi nu får taket målat färdigt den här veckan..
Se så söt man kan va!



Emma blåser ut ljuset på sin tårta!



Emil

och Anton var på besök


måndag 13 juli 2009

Grattis Emma!

Idag fyller min lilla prinsessa 5 år! Helt otroligt vad 5 år går fort. Det känns som igår hon låg i min famn på BB. När den nyblivna farmor kom och hälsade på med tårar i halsen. Och den blivande gummor hälsade på. Tutten som täckte hela hennes ansikte. Så liten och söt som har blivit så stor och ännu sötare!
Idag ska vi även skicka hennes tuttar till tomten! Hoppas att det funkar bra! Det kommer säkert att bli några jobbiga kvällar när hon ska sova men det går väl över!









onsdag 8 juli 2009

MJ minnesceremonien.

Tittade på den igår kväll på tv. Det känns underligt att han är borta. Jag är väl inte direkt nåt stort fan men han hade många bra låtar. Man tycker ju att folk skulle ha sagt dessa uppskattande ord till honom medans han levde så kanske han fortfarande skulle leva. Men man tänker alltid sånt för sent! Tänkte i vilket fall sända hans familj en tanke med att sätta upp en låt här

Simskola

Igår och idag har jag varit med barnen på simskolan i Knutnäs. Och i trevligt sällskap av 3/4 av familjen Stara. Idag var det ju lite roligare än igår då det regnade som bara den.. Jag har nu doppat mig för första gången i år! Brrr... Det var faktiskt kallt! Hoppas värmen kommer tillbaka att man får doppa sig flera gånger! Inga bildbevis idag heller dock, bara på barna!





måndag 6 juli 2009

Cirkus Maximum

Vi var ju på cirkus igår också. Det var faktiskt riktigt värt pengarna tyckte jag. Elin var dock lite för liten för att tycka att det var kul, men Emma gillade "clownen" och hundarna. Sen fick dom även rida på varsin pippihäst. Men iblnd vet jag inte om man borde sponsra cirkusen med att gå på den. Dom stackars djuren lider nog lite tror jag. Men det är väl lite tudelade känslor.


Mina fina sommarblomster!




Sommar eller höst?

Jag vet inte vad jag ska tro? Det är ju för jävla kallt rent ut sagt! Jag vill också ha lite värme på min semester! Det är så orättvist. I morgon ska jag fara med flickorna till Knutnäs och simskola. Jag hoppas att solen tittar fram lite grann iallafall. Det blir ju inget trevligt att sitta där om det är blåsigt och kallt. Blääää! Nej, jag ä intä bittär!!!

lördag 4 juli 2009

Grattis Thomas & Camilla!

En liten tös på 4115g och 51cm! Den 4.7.2009 kl 02:53. Längtar att få se det lilla underverket!
Jag börjar tänka tillbaka nästan 5 år i tiden när Emma föddes. Mitt i sommarvärmen, så härligt med det första barnet. Allt är så nytt och spännande. Man har hur mycket energi som helst. En liten som gör livet värt att leva. En kärlek som aldrig funnits förut. Att man kan älska så mycket, visste jag inte om. Kärleken finns fortfarande där, men energin är borta.

Emma: Född tisdagen den 13.07.2004 3.430g 50,5cm kl. 11:02


Elin: Född torsdagen den 09.11.2006 3.980g 51,5cm kl. 16:47

Mina småttingar som har blivit så stora!

torsdag 2 juli 2009

En dag kvar!

Sen är det 4 veckors semester! Jihuuuuuuuu! Sååå Sköööönt det ska bli! Hoppas att vädret håller i sig iallafall. Vill inte att det ska regna i 4 veckor nu. Max en dag i veckan får det regna!
Förresten ska jag meddela att Emmas nalle äntligen har kommit fram! En stor lättnad verkligen. Den var hos en dagiskamrat som har skåpen precis brevid Emmas så den har kunnat hamna med deras saker och mamman hade haft storstädning hemma och såg en nalle som hon inte kände igen. Så bra, nu är sommaren räddad.
I helgen blir det förmodligen cirkus nån dag, sen lata lite grann i solen om det är någon. Kanske ta en simtur i sjön om vädret tillåter!
Nästa vecka är det simskola hela veckan, sen blir det en massa kalas. Fredag blir det kalas hos en dagis kompis, även lördag tror jag. På söndag är det dags för Emmas 5 års kalas. Och måndag blir det vuxenkalas för Emma på hennes riktiga födelsedag.
Efter det blir det Sverige. Så inte är det riktigt semester, men ledigt från jobbet och man behöver inte stiga upp 6:15 varje morgon. Det märktes tydligt att jag behöver semester idag för jag försov mig. Vaknade fem i 7, lite bråttom att klä på sig och barnen och iväg till dagis. Men jag kom bara 4 minuter försent! Ingen skada skedd.
Nej en dusch skulle sitta fint nu!

onsdag 1 juli 2009

Årets första pooldopp!

Då var det avklarat, då är det bara sjön som fattas att doppa sig i. Det kändes lite kallt i början men sen blev det helt underbart. Synd bara att vi inte har kvällssol där. Ett stort träd som skymmer, men det ska bort i vinter!!! Så det så!
Lite bildbevis då, men tyvärr finns det ju inga bilder på mig för det är ju alltid jag som håller i kameran!