onsdag 21 oktober 2009

Huj!

På fredag ska jag ha min första tent. Hjälp, hur ska jag klara det måntro? Det är i modul 1 & 2 i datakörkortet. Jag är väldigt nervös, men jag kan inte plugga så mycket mer, för jag tycker att jag kan det mesta nu. Hoppas jag! Det blir en full dag i skolan på fredag 8-16. Och tentan är förstås dom 2 sista timmarna när energin är tömd för dagen och hjärnan trött.. Håll tummarna för mig!

lördag 17 oktober 2009

5 februari..

åker vi till värmen, solen och avslappning för en vecka utan barn! Lanzarote blev det, såååååååå skööööönt! Och jag längtar så!

söndag 11 oktober 2009

Pauser..

Det kommer att bli lite längre pauser nu i bloggandet. När jag var i skolan i fredags kände jag det. Datorn får nog va ganska så mycket nu, förutom när den behövs i mitt skolarbete förstås. Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av det här med skola? Hur jag ska orka och hitta motivationen? Suck vad har jag gett mig in på?
Emma har haft feber igår och jag hoppas att det går över fort, för jag har lite svårt att vara hemma nu.. Men än så länge visar hon inga tecken på feber idag. Men sen e det väl Elins tur och min...
Igår började vi montera upp garderoberna i skrubben som ska bli vår Walk in closet! Men märkte efter ett tag att det blir lite tight eftersom det är snedtak där, så det blir ingen dörr på den garderob som inte ingår i skjutdörrarna. Och korgar bllir det inte högst upp i garderoberna det får bli hyllplan istället. Men det blir nog bra till slut! Idag blir det att fortsätta med dörrarna och montering av korgar. Plus en massa målande i hallen och trappan ner! Jag börjar se ljuset!

lördag 3 oktober 2009

Paniiiik!

Det händer så mycket just nu i mitt liv att jag inte vet vart jag ska ta vägen för att hinna med.. Slutat röka i torsdags, skola, jobba, barn och familj, renovering av hus och sen skulle jag behöva börja träna också för att få nån ordning på denna förfallna kropp!
Det jobbigaste i det här är rökningen, just nu iallafall. Men det går väl över det är ju bara tredje dagen nu så. Men ibland skulle jag kunna betala rätt så mycket för en cig.. Suck, varför började man överhuvudtaget? Tufft, coolt på den tiden kanske!
Skolan har ju börjat för 1 vecka sen, men det händer inte så mycket ännu, vilket å ena sidan är ganska skönt och andra sidan känns det onödigt att gå dit och inte lära sig nåt.. Men lite panik har jag över att jag inte kommer att klara av allt.. Först ut är väl datakörkort, och jag måste säga att jag väl klarar av att skriva blog och lägga in bilder på datorn, men sen är jag ju rätt kass. Allt jag kan, har jag prövat mig fram till. På min tid i skolan fanns det inte mycket datorer, jag hade en termin i frisör, men det är allt.. Men det blir väl att plugga, plugga och fråga nån som vet!
Idag är det begravning på schemat, vilket inte är allt för kul förstås.. Men det är livets gång, tyvärr! Jag måste bara tacka Jenny för att hon ställer upp som barnvakt under själva jordfästningen! Tack hjärtat!