lördag 14 november 2009

För att förklara

det förra inlägget lite mer ingående så är det inte egentligen jag som mår dåligt utan min mamma.. Eller jag mår dåligt pga att min mamma fick dåliga nyheter igen om sin cancer. Behandlingen hon har hållit på med har inte hjälpt ett skit utan det har bara blivit värre. Cancermarkörvärdet som tidigare i höstas var på kanske 2000 är nu uppe i 10000. Inget bra med andra ord. Och jag är så besviken på dessa läkare som inte verkar fatta att det är ett människoliv det handlar om! Nu skulle dom då ta en paus! Förstår ni en paus! Det är väl knappast det man ska göra om värdet stiger, man ska fortsätta men på nåt annat vis. Man ska ta reda på om det även finns nån annanstans än där det är konstaterat eftersom det inte har växt nåt medans värdena stiger! Men nej en paus på en månad för det har ju ändå inte hjälpt... Vilken jävla kass läkare! Det är bråttom nu! Gör nåt för att rädda min mamma nu! Jag vill ha min mamma med länge än!!Barnen vill ha sin mormor länge än och jag vet att pappa vill ha kvar mamma ännu längre! Jävla skit! Får jag cancer så åker jag direkt till Uppsala, jag litar inte ett skit på läkarna här!
Och pga av detta så har jag rökt igen, för att lugna mig. För att få rensa mina tankar, för att få gråta ifred. Och även för att jag ska sluta gå upp i vikt och sluta äta godis. Och mamma har aldrig rökt men har ändå fått cancer så vad spelar det för roll?

torsdag 12 november 2009

:(

Inget känns kul, jag mår illa, har ont i magen, fryser, jag är ledsen, jag är arg och besviken!! Allt är pest och pina! Jävla skitläkare på denna jävla ö!

måndag 9 november 2009

Grattis lilla busfröet på 3-årsdagen!

torsdag 5 november 2009

Nu är den borta!

Emmas tand lossnade på tisdagkväll. Ett stort hål i nedre delen av munnen.. Men inte så länge till, den nya tanden är redan uppe. Tänk vad tiden går fort, min lilla flicka börjar verkligen bli stor! Knappt 5 1/2 men har redan tappat en tand.
Och Elin börjar också bli stor, utan blöja dagtid. Förutom när hon ska göra nr 2. Och på måndag fyller hon 3! Usch vad tiden går!
Nu undrar jag bara var jag ska hitta inspiration att ta fram böckerna och studera? Inspirationen lyser verkligen med sin frånvaro.. Men det är snart bara 1,5 år kvar så är det klart! Och tänk vad mycket tid jag kommer att ha över för annat skoj då!

söndag 1 november 2009

En månad som rökfri!

Kul, men usch vad jobbigt det varit stundtals! Men oj vad jag kommer att öka i vikt igen nu, sugen på nåt hela tiden! Det borde gå åt andra hållet istället när man ska till värmen i februari.. Men man får väl gömma fläsket i nåt stort och löst..
Studerandet är i full gång och jag känner paniken komma över mig! Men det går säkert bra i slutändan iallafall, bara jag får godkänt så är jag nöjd! Första tenten gick bra med 91% resp 92% rätt så det var ju kul!
Nästa helg bär det av till Sverige för dop! Lilla Siri ska få sitt namn!
Annars har det väl inte hänt så mycket, bara en massa vardagliga grejer som blir ett enda kaos på helgerna när man är ledig. Emma håller på att tappa 2 tänder redan. Den ena är förskräckligt lös och jag har sånt obehag när hon går och vicklar på den.
Renoveringen är i full gång, och hallen är så gott som färdig. Garderoben är också så gott som färdig lite målpill till bara. Här kommer lite bilder.

Trappan på väg ner:

Toadörren längst till höger, i mitten dörren till vårt sovrum:


Hallen uppe:


Den nya walkin closeten:


Är så nöjd med resultatet!



Sen hade vi ju besök an lilla skrutten Emil och hans föräldrar igår oxå: