söndag 25 september 2011

Förkyld :(

Jag har gått å blivit förkyld. Halsen svider och känner mig allmänt nere. Men det är väl svårt att undvika när resten av familjen också har varit/är förkylda. Nåja, det går väl över...

Här kommer bilder på vardagsrummet:


Ursäkta röran!

Den underbara spisen:



 Och några på mina småttisar:







Elin har druckit blåbärssmoothie!

onsdag 21 september 2011

Depp


 
Vädret suger, mörkret suger, att det är så jävla svårt att hitta en tapet som man vill ha suger, att jag går upp i vikt iställe för ner SUGER!!!! Usch nu vill jag gå i ide! Jag är så deppad idag så jag skulle vilja trä en säck över huvet och bara försvinna!!!

Jag känner mig som den ser ut!

Det lutar iallafall åt den här tapeten:

söndag 18 september 2011

Det händer grejer!


I snart ett år har vårt vardagsrum varit urplockat och oanvänt p.g.a renovering. Men det har inte hänt så mycket. Men nu! Nu är gipsen på väggarna och panelen är på väg upp i taket och spisen snart monterad! Jihuuuuuu! Jag längtar till de kalla höst/vinter kvällarna när jag får sätta igång en brasa och bara mysa framför den! Nu är det stora bekymret vad vi ska ha för tapeter! Jag vill ha en fondvägg där tv:n ska hänga och jag vet ungefär hur den ska se ut! Men resten då? Bara helt vanligt vitt eller randigt eller nå småa blommor????

Typ den här vill jag ha som fondvägg:



Kanske nåt liknande som den här i resten av rummet?




Eller den här?



Så här har det sett ut under renoveringens gång!


Tror ni att det blir bra??

fredag 9 september 2011

Ett halvt år har gått

sen mamma lämnade jordelivet för att bli en ängel som vakar över oss. Saknaden är stor men den är en del av livet nu. Jag har accepterat att hon inte finns här med oss, men visst är det fortfarande jobbigt!

Angående mitt förra inlägg ville jag bara berätta att jag har gått med i WLC, Weight Loss Challange, som ordnas av Herbalife. Jag har försökt att äta nyttigare och sen tisdagen har jag bytt ut 2 måltider per dag till deras shake. Det funkar ganska bra, men har kommit fram till att jag äter för lite för att komma upp i den mängd kalorier som jag ska få i mig per dag, så skärpning från och med idag! Nu ska jag kämpa för att få ett lättare liv utan alla dessa extra kilon som hänger på kroppen! Och då kanske det blir roligare att röra på sig också!

torsdag 8 september 2011

Ville bara säga...



... att jag på en vecka har gått ner 1,7 kg! Jipppiiiiiiii! Bara 10-12 kg kvar nu då innan jag är nöjd!

fredag 2 september 2011

Mycket extra tankar på mamma idag!

Idag skulle min älskade mamma ha fyllt 65 år. Detta gör att jag tänker väldigt mycket på henne idag. Jag saknar henne fortfarande lika mycket och det gör fortfarande väldigt ont! Men jag överlever vardagarna pga min familj och mina vänner. Men jag önskar så förtvivlat mycket att hon skulle vara här! Och nästa fredag har hon varit bland änglarna i ½ år.
Men vi firar en liten annan varelse idag, Findus fyller ½ år idag!