måndag 31 oktober 2011

Helgen


I fredags började buggkursen som min man och jag började. Det gick väl sådär... Lördagen fortsatte den och det gick lite bättre! Söndagen skulle ha gjort mig ännu bättre om jag skulle ha varit där, men fru Sahlin har blivit förkyld IGEN! Suck! Visst skulle jag säkert ha kunnat dansa men förkylningen skulle förmodligen ha blivit ännu värre. Men medans frun låg och vilade jobbade maken med att TAPETSERA! Nu är min fondvägg uppe och här kommer nu min utsikt från soffan (fast det kommer Tv+tvmöbel framför):


Och det nyslipade, betsade och lackade golv!

torsdag 20 oktober 2011

Olika års-foton

Mina små skruttar olika år, synd att jag inte fick nåt syskonkort i år :(
Posted by Picasa

Mina älsklingar!

 





Posted by Picasa

fredag 14 oktober 2011

Höstlov idag!

Idag är jag ledig och det är dunderskönt! Ikväll är jag och min man bjuden på 3 rätters middag till våra vänner! Fick ett presentkort av dem när jag tog examen och nu ska det användas! :) Ska bli så skönt med lite tid utan barnen, bara 4 vuxna emellan!
Zumbade 45 minuter igår kväll igen och jag måste bara säga hur bra jag mår av att få röra på mig lite! Det är så underbart när det märks på kläderna att de blivit för stora! Nu visar vågen ett resultat på -4kg på 6 veckor! Jag längtar tills vågen visar -8 kg till ungefär! Till jul kanske man har uppnått sina mål om det fortsätter så här! Det gör egentligen inget att det går långsamt, då kanske man slipper all lös extra hud... MEn om jag fortsätter träna och röra på mig så kanske det löser sig ändå! Den här veckan har jag stegmätaren och jag vill uppnå minst 70000 steg till onsdag kl 19! Igår blev det 11300 steg!

tisdag 11 oktober 2011

Zumba freak!

Jag har verkligen blivit en zumba-tok! Jag zumbar nu 4-5 ggr i veckan! Hemma framför tv:n på Wii! Det är så kul och skönt efteråt! Och definitivt svettigt!
Jag har nu gått ner ungefär 3 kg på 6 veckor, det känns ganska lite på vågen men det märks enormt mycket! Ca 4 cm har försvunnit från låren, 2,5 cm runt midjan och 1 cm på armarna! :)



Och ungefär såhär ser jag ut efter ett pass!!!

måndag 10 oktober 2011

Award

 





Nu följer några saker som ska göra när man fått denna award; länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar

1. När ingen ser eller hör mig...  sover jag nog!

2. Jag går aldrig hemifrån utan... låsa dörren!

3. Min blogg heter som den gör för att jag...för att jag tänker på allt och inget!

4. Om jag vågade skulle jag..."skrika" lite mer på jobbet!

5. Om tio år kommer jag att...bo i ett färdigrenoverat hus med min underbara man och med en dotter som snart flyttar och en som är precis i tonåren :)
 
Jag fick den här av http://mattsjansson.blogspot.com/
Jag skickar den vidare till:

söndag 9 oktober 2011

lördag 8 oktober 2011

Mammas grav

Igår var vi till Vårdö och hälsade på min älskade pappa och min älskade mammas grav. Jag har ju inte sett gravstenen förut. Den var jättefin! Jag önskar bara att den inte skulle finnas och att mamma skulle vara här med oss...




Mamma som liten flicka. Jag älskar det här fotot!

Mamma i min ålder kanske lite yngre?

söndag 2 oktober 2011

Renoveringen fortsätter!



I helgen har det hänt lite i hallen och köket! Här kommer lite bilder:


Rivning på gång i köket, där var ett skåp förut!

Här är det på gång med rivning, skåpet med alla rör!


Här är den nya köksingången!



Så här ser det ut i köket just nu! Dörren till vänster är bara där för "prydnad" för alla rör och avlopp går där innanför, och det kan ju vara bra att komma åt dom!
Sen tänkte jag sätta in lite bilder på lite blandat:

Maskros


En Elin i sandlådan en mysig höstdag!
Elin & Findus

Jenny och jag lite beruskade på kräftskiva...