lördag 26 november 2011

Glad lillajul!

En glad lillajul önskar jag er alla! Och en trevlig 1: a advent!

torsdag 24 november 2011

Resultatet:


Gardinerna är lila, fast de ser blåa ut!

söndag 13 november 2011

2011 är inget bra år!

Först mamma och nu Edvin. Det är för mycket för mig. Edvins död drog upp en massa känslor i mig som jag antagligen bara begravt nånstans långt bort! Idag var vi till sjukhuset och tog farväl av "vår" morfar. Det var "mysigt" men tungt. Jag kunde inte ens sjunga psalmen för jag började gråta så mycket.

Vi skulle ha varit på del 2 av buggkursen den här helgen, men i torsdagskväll däckade jag i den långvariga förkylning jag har haft. Det blev läkarbesök i fredags och en 10 dagars antibiotikakur för bihålleinflammation. Jag trodde jag skulle känna mig bättre redan men tyvärr känns det inte riktigt bra alls. Får se hur jag mår i morgon om jag far på jobb..

fredag 11 november 2011

Sorg igen!


I natt eller i morse dog allas vår morfar Edvin. Han kommer att vara enormt saknad av oss alla!


lördag 5 november 2011

Barnkalas

Min lilla skrutt fyller 5 år på onsdag och det firades idag med ett litet barnkalas. Lugnt och stilla med totalt 5 barn! Gjorde en specialare då Elin inte är så förtjust i tårta. Jag bakade hennes favoritmuffins och dekorerade med lite grädde, strössel och chokladbitar med bilder på.



Sen skickade vi iväg de 2 stora barnen på Halloweenfest till en annan kompis. Och jag får sjutton inte in bilderna på dom just nu..
Sen började Jesper och Conny tapetsera i vardagsrummet så nu är det färdigtapetserat där :)