söndag 29 januari 2012

Grattis svägerskan!

Ett stort grattis till Camilla som fyller år idag!

fredag 27 januari 2012

Längesen.

Har inte haft ork, tid eller lust att sitta vid datorn just nu. Dessutom har jag ju skaffat mobil som går att facebooka med!
Har nu börjat med Herbalife igen och ska försöka gå ner dom där 5 kilona till som jag vill ha bort! Men det är tungt, tråkigt och trist. Jag vill inte kämpa mer.. Jag vill bara må bra och känna mig snygg NU! Var på gymmet i onsdags också, och det mina vänner kan jag säga att känns i kroppen. Ont i varneda liten muskel (som jag inte ens visste att jag hade)! Och imorgon blir det en tur dit igen! Nu SKA det bli beach 2012 istället för vassen! Hoppas bara jag håller det här nu! Håll tummarna för mig och peppa mig gärna!

fredag 13 januari 2012

Grattis Laulau!

Ett stort grattis till mitt gudbarn Laura som fyller 1 år idag! Många stora kramar från oss alla 4!



Och ett litet grattis till Emma som blir 7½ idag!

tisdag 10 januari 2012

Nu är svullandet över!

Nytt år och nya tag för att fortsätta min viktnedgång! En positiv sak fast jag ätit skräp och godis är att jag har inte gått upp i vikt kanske t.o.m lite ner! Gillas! Det betyder att jag kommer att kunna hålla min vikt sen när jag nått mitt mål! Hoppas jag!
Idag har jag zumbat på wii:en igen, det var länge sen sist nu. Och sen 40 minuter med wii fit varav 10 minuter jogging! Klappar mig själv på axeln! :)
Var också till min alldeles egna frisör och håret kapat idag. Ska ju på galej på lördag med jobbtjejerna! Längtar!