söndag 28 juni 2009

Sommar!

Men tyvärr inte semester ännu.. Men bara den här veckan till med slit och släp sen är det 4 härliga veckor "ledigt"! Skööönt!
I helgen har vi varit barnvakt till lilltrollet Emil! Det gick väl ganska bra, lite gnällig, men det får man ju va när man är liten och ändå sååå söööööt! Men jag kom bara än en gång fram till att flera barn vill jag inte ha. Att börja om igen, nej tack! Jag har så stora duktiga tjejer som tar hand om sig själv för det mesta. Jag kan göra nästan vad jag vill. Och den friheten vill jag nog ha. Och det är ju tur att om man blir bebissjuk, att man får låna en nu och då! Och Fredrika han är välkommen att komma tillbaka hit igen!
Imorgon börjar Emma i simskolan, farmor skulle följa henne dit den här veckan eftersom vi jobbar! Tack kära svärmor!
Nu till lite bilder från dom senaste veckorna:











fredag 19 juni 2009

Glad Midsommar!

det önskar jag till alla mina läsare! Även om vädret kunde vara bättre, så är jag glad om det kan fortsätta vara uppehåll! Kram och kanske vi ses vid stången!

söndag 14 juni 2009

Suck, detta väder!

Varför infinner sig inte sommaren, solen och värmen? Jag tror att vi skippar simskolan för Emma i sommar, för att börja simskola den 29 juni ser inte ut som någon höjdare just nu! Då blir det väl hela semestern med förkylningar och sjukdom. Och det vill jag inte!!! Hon vill så gärna gå och jag vill gärna att hon ska få gå, men med den här kylan och frånvaro av sol så lär ju inte vattnet bli så varmt tills dess..
Nallen är fortfarande borta, och jag börjar känna att vi aldrig kommer att få se den mer :( Och faktiskt, ärligt talat så tycker jag att dagis kunde göra lite mer för att hitta den eftersom det är där den försvann! Jag har inte telefonnummer till alla som går där men det har dom! Suck!
Fredagen spenderade jag på firmafest hos D. Kul, men jag var så himla seg och trött så jag kom aldrig igång riktigt. Vidare till Arken, men jag är verkligen för gammal för att vara där. Jag får nästan bara panik av alla fulla människor som försöker ragga på allt av det andra könet! Nej, jag klarar mig så bra utan krogen!
Kom på lite mer ord som Elin säger: Flaxa = flaska, Växa = väska och ett ord som faktiskt Emma sa redan när hon var liten: bagge = välling. Och det har fortsatt genom åren och smittat av sig på både oss och Elin. Men jag kan inte förstå hur man får välling till bagge..
Tre låååånga veckor kvar till semestern, kan dom inte gå fort? Men knappast, först midsommarstress, sen Ö-spelsstress...
Midsommar kommer vi att spendera med familjen Stara här hemma hos oss. Hoppas att vädergudarna är med oss!

lördag 6 juni 2009

Är det någon som sett mig?

Emmas nalle som hon fick när hon föddes är försvunnen! Är det någon som sett den? Vi skulle jättegärna vilja ha den tillbaka. Den betyder så mycket för oss!
Den försvann förra fredagen från dagis, kanske någon av er som har barn på dagis råkat få den med sig hem? Hjälp oss hitta den!

Elins gulliga ord!

Ibland kan man inte annat än skratta åt Elin roliga ord. Som t.ex skor som heter skonor, jordgubbar - gubbor, trosor - sockor och diverse annat som jag förstås inte kommer på nu. Och ibland e hon ju för go när hon säger: mamma sööt, eller mamma snäll! Hjärtat bara smälter! Det finns väl inget härligare än att vara mamma! Jo kanske det finns bättre saker när barnen är precis tvärtemot och trotsar, skriker, gråter och gnäller. Men nej jag säger det igen, det finns inget bättre än att var mamma!
Världens gladaste tjej!

Se bara en sån söt rumpa!

Minnen...

Den här är också helt bra!

Så dålig är den inte!

Vart försvann värmen?

Brr, solen skiner men det är ju skitkallt! Jag vill ha lite värme nu! Idag är jag så trött, men det är väl ingen skillnad från andra dagar i och för sig. När ska man bli pigg igen? Kanske när man börjar äta vettigt och motionera mer. Men hur ska man orka börja med det när man är så trött och livlös.
En trevlig fredags kväll blev det åter igen den här veckan med familjen Stara på besök. Middag med tacos, efterrätt chokladpudding med färska jordgubbar vindruvor och grädde. Sen lite kortspel och snack! Kul att vi äntligen har börjat umgås med nån! Visst har vi vänner på annat håll, men eftersom vi inte bor med 5 minuters mellanrum blir allt så mycket krångligare...
Annars har det väl inte hänt så mycket annat än jobb, jobb och jobb.. Jag längtar så till min semester nu. Även om det så skulle regna i 4 veckor ska det bli så skönt att bara vara i lite längre tid än en dag i taget. 4 Veckor kvar..
Lägger in en liten film som jag filmade på vårfesten för den som är intresserad av det!