söndag 31 januari 2010

Jag har så söta barn!

Igår satt Elin på pottan och så tog hon upp armbågen och sa: Känn här mamma! Vaddå sa jag? Jag har stora mukkler! Sötnos! Och i morse så vakna hon och försökte hon väcka mig, men jag orkade inte riktigt reagera, då gick hon till Emma och väckte henne. Emma frågade då om hon ville komma och lägga sig med henne. Tänk om det vore så hela tiden istället för bråk och tjafs.
Igår var vi ute på isen här och skrann. Emma är jätteduktig fast hon aldrig förut har stått på skridskor. Jag skrann också men i 10 minuter, sen gjorde det så sjukt ont i fötterna så jag bara måste ta av mig dom.
Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar innan vi far iväg till Sverige på torsdag och vidare till Lanzarote på fredag morgon! Jag längtar! Nu har barnen ledigt från dagis i 2 veckor och ska vara med farmor, som är världens bästa farmor som ställer upp och är barnvakt när vi reser bort. Tack snälla Svärmor! Du är bäst! Vad gjorde vi utan dig?!?









söndag 24 januari 2010

Fullspäckat schema...

Hela tiden är dagarna för korta.. Min tid räcker inte tll. Eller så har jag helt enkelt för mycket att göra! Skolan tar lite väl mycket av min tid. Och jag börjar nästan tro att jag inte kommer att klara av det. Men jag vill verkligen få det att funka. Men nu är det mindre än 2 veckor tlls jag far till värmen! Och semester, tanka lite energi! Och glömma allt vad skola och jobb heter.
Helgen har spenderats med umgänge hos Staras igår och idag med att städa ut julen och alla pynt och stakar, tvättat och hängt upp den. Nu blir det lite slapp framför datorn och tv:n. Lite bilder borde jag lägga upp, men har inte dom på den här datorn så det får bli en annan dag!!
Imorgon blir det en lång dag igen, först jobb sen grupparbete, och då brukar jag inte komma hem förrän 22-23 tiden.. SEMESTER JAG LÄNGTAR EFTER DIG!

fredag 15 januari 2010

Fredag, skööönt!

Nu är det helg igen, och det är underbart! Har varit en fartfylld tid nu, med alldeles för mycket att göra. Skolan tar upp mycket av min tid och det lär väl bli ännu värre innan det är färdigt!
Jag måste bara berätta att jag har en så duktig dotter! Elin som har haft så jobbigt att bajsa och har bara velat göra det i blöjan har hela den här vecka bajsat på toan! Jag är så stolt! Och nu är det bara nattblöjan som ska bort till. Men det lär nog dröja... Hon har haft så svårt att sova på nätterna och haft något som liknar på nattskräck. Inget vidare. Hon vaknar och är ändå inte vaken, man får liksom ingen kontakt med henne. Men hon skriker och gråter. Hon pratar mycket om spöken också. Lämnar man ett rum så hänger hon som en svans efter. Ganska så jobbigt, så jag hoppas det går över snart!
Gjorde ett prov i skolan förra fredagen men har inte fått reda på om jag klarade det ännu. Jag vill veta nu!!!
Sitter nu vid min alldeles egna nya laptop med trådlöst bredband! Äntligen säger jag bara! Hoppas att det funkar på övre våningen också, har inte testat det ännu!
3 veckor kvar idag tills jag sitter i Lanzarote (eller på?) vad jag längtar! Men med min tur så får man väl magsjuka tills dess att man ska åka så är hela semestern förstörd!
Nej nu middag sen fredagsmys och Let´s Dance!

söndag 10 januari 2010

Hotellet!

Glest

mellan blogginläggen här märker jag. Men jag prioriterar inte riktigt det just nu som ni kanske förstår. Men till sommaren kommer det kanske mer när jag har sommarlov från skolan iallafall. Jag längtar dit kan jag berätta, det är så körigt just nu att jag snart inte vet vad jag heter mer. Men om 4 veckor ligger jag på beachen i Lanzarote. Eller vid poolkanten kanske. Läääängtar!
Här en liten bild på söta kusin Siri!

De tre kusinerna tillsammans:

Mina islyktor jag gjorde i natt!

fredag 1 januari 2010

God fortsättning på 2010!

eftersom jag jobbade igår hann jag aldrig önska er ett gott nytt år! Men nu gör jag det med lite bilder från gårkvällen som spenderades med familjen Nyman/Ström. Kul men idag e jag trött!