lördag 29 maj 2010

Läste just..

..på min svägerskas blogg att mina döttrar ska få en kusin till! Grattis Thomas och Camilla! Och till lilla Siri som ska bli storasyster! Önskar er all lycka och hoppas allt går bra!

tisdag 25 maj 2010

Det här har jag sysslat med i helgen!





Slappat, och slipat utemöblerna och oljat in dem (ni ser väl skillnad på före och efter). Hann tyvärr inte med allt på lördagen när det var fint väder, så jag fick fortsätta igår kväll också. Håller även på att "snickra" ihop en bordskiva till bordet, för den förra är helt sned och vind. Och jag ska klara det helt själv! Duktiga jag! På lördag kväll var vi till familjen Rönnblad och åt middag och barnen fick leka av sig lite. Trevligt! Nu är det snart sommarlov från skolan, bara 2 tenter kvar, en på torsdag (matte, ekvationer) och en på tisdag (fysik). Seeen är det över för den här terminen! Vad ska jag göra av all fritid?!? som jag kommer att ha? Nej nu dricka en slurk kaffe sen lata mig i soffan!

Så trött kan man bli..

Mitt i allt målande måste hon ha blivit lite trött!

Det va så konstigt, för minuten inna låg hon och målade och sjöng, nästa ligger hon och sover på golvet. Stackars lilla skruttan! Vad trött man kan vara efter en dag på dagis. Hon har tydligen slutat sova där nu på dagarna, så det är väl inte så konstigt att man är trött!

söndag 23 maj 2010

Livet..

..kan bli ett kort liv. Lilla Lova har gett upp i kampen mot cancern. Och även pm jag inte känner familjen i fråga, så känner jag så med dem! Man vill inte ens tänka på vad jag skulle göra om jag befann mig i deras situation! Hoppas verkligen att jag slipper! Jag önskar inte min största fiende ett öde som detta!
Såg denna länk på hennes blog, men jag vill också dedikera den till lilla Lova!

lördag 15 maj 2010

Underbaaaart!

Idag har det verkligen varit strålande fint väder! Jag hoppas att det fortsätter imorgon också! Vi har varit ute hela dagen och som tur e smorde jag in barnen så dom har inte bränt sig, men "glömde bort" att smörja in mig så jag är röd som en kräfta!Varför lär man sig aldrig? Barnen har badat i sin lilla pool ute på altan idag också, det är så härligt med värme! Har planterat lite blommor med idag, så fint med lite blomsterprakt på tomten.
Nu är jag gräsänka då maken håller folk roade på Arken ikväll. Ska försöka se en film när barnen har somnat. Idag har jag helt lämnat bort skolarbeten, jag behöver också vara helt ledig någon gång!
Se så grönt det börjar bli på björkarna!



Mina fina gullvivor i rabatten!






torsdag 13 maj 2010

Snart, snart, snaaaaaaart!

Är det sommarlov! Bara 2 veckor kvar! Det ska bli såååå skönt. För nu känner jag
mig otroligt stressad av allt som ska göras. Jag har sparat allt för mycket till sista stund som vanligt. Har 3 prov kvar (kanske 4, om jag inte klarade ett förra veckan), hade 2 förra fredagen. 2 av 3 är hemmaprov via nätet. Men har en massa andra uppgifter som ska lämnas in typ imorgon.. Nej huga!Var på middag igår kväll med mina "gruppiskompisar" till arken. God mat, trevligt sällskap och vi prata faktiskt inte bara skola! Nej nu måste jag ta fram skolböckerna så jag kan vara ledig på lördag när dom har lovat sol!
Så här känner jag mig just nu!

lördag 1 maj 2010

1 maj

Ja tiden flyger fram och det är maj redan. Har hunnit med att fira min födelsedag och valborg. Valborg firades som vanligt nere i Finnö med brasa, före åt vi middag hemma med familjen Stara. Nere i Finnö var vi ett rejält gäng, men i år blev det ingen korvgrillning. Det vart för sent. Idag är det pluggning som gäller för mig, men tänkte eventuellt hinna med att fara till Bolstaholm och titta på koutsläpp! Ha en bra helg!