onsdag 19 augusti 2009

Tråkiga nyheter fick jag idag..

Mamma har cancer igen.. Jag vet inte hur jag ska orka med det också nu. Det är så mycket annat som jag ger mig in på i höst som kommer att ta så mycket tid och energi av mig. Och nu ska man orora sig och tänka på det med! Varför, varför min mamma? Goa lilla mamma! Jag vill bara gråta nu!

7 kommentarer:

Matilda sa...

Men fy! Stackars dig. Jag vet inte annat jag kan göra än att skicka en kram! Och styrka.
Och hoppas att allt löser sig på bästa sätt.
Stor kram!

Cila sa...

Nej!! Jag vet inte heller vad jag ska säga, finns nog inget man kan säga som gör det lättare.
Men jag skickar en stor styrkekram!!

Milla sa...

Hejsan. Cancer är en ski sjukdom! Instämmer i de andras kommentarer, en stor styrketanke och kram från mig. Du får säga till om det finns något som jag kan göra för att hjälpa till med, litet som stort. Vi ses på dagis.

Alexandra sa...

Du får gråta!!! Hur mycket du vill. Styrkekramar åt dig och alla dina nära och kära... och jag finns här om du vill prata. vännen!!!

Jenny sa...

Sötnos!! =( jag förstår hur du känner.. nu gällde det ju förstås min morfar och farmor, så det är inte lika nära släkting men det är en jävla sjukdom.. många pussar och kramar till dig..

Camilla sa...

Kan inte den där sabla cancern ge sig nån gång! Fy för den sjukdomen. Kram

Erica sa...

Jag vet att det inte spelar någon roll vad jag skriver, säger eller tycker. Det finns helt enkelt inga ord som kan lätta dina/era känslor just nu. OM det dock gjorde det skulle du få dem i tusenfalt från mej!!!!!

Du ska iallafall veta att jag tänker på er och skickar en STOR kram till dej via här!

p.s. vill du gråta, så gråt!!