måndag 31 augusti 2009

Ny vecka igen!

Måndag och jobb igen! Skulle mycket hellre vara ledig men ack det får jag nog vänta på tills pensionen.. Suck!
Kanske det blir en resa av i vår, vi får väl se om vi kommer överens om vart, när och hur länge! Kuuuuul! Hoppas verkligen på det, vill ha nåt att se fram emot så här när höstmörkret och kylan knackar på!
Men nu e det jobb och snart även studier som gäller. Hur ska jag orka? Men ett försök är det väl värt!

söndag 30 augusti 2009

Grattis alla mina Emilar på eran namnsdag!

Sjätte dagen med huvudvärk.. Nu börjar jag ledsna på detta! Jag vill inte ha ont i huvet mera.. Det hjälper inte ens med värktabletter! Vad ska jag då hitta på? Kanske jag måste tvinga min make att massera mina axlar lite idag, det kan nämligen bero på spända axlar och nacke.. Hoppas det att det inte är nåt värre.
Emma klagar också på ont i huvudet, kanske det är nån förkylning på gång.
Nej, nu måste jag ta mig i kragen och börja göra nåt vettigt! Städa, hänga tvätt, tvätta, vika in tvätt, byta sängkläder och diverse annat plock!

lördag 29 augusti 2009

Grattis Jesper!

Ha den äran på födelsedagen Jeppe!

tisdag 25 augusti 2009

Huvudvärk..

Jag vaknade med huvudvärk i morse och har gått omkring hela dagen med det. Hoppas det försvinner till imorgon. Då kommer mamma och pappa hit med min faster och pappas kusin. Jag tror inte jag har träffat min faster sen 2001. Usch fy vad tiden går.. Annars har det väl inte hänt så mycket. I helgen var Connys gudfar här och hans son, och barnen förälskade sig som vanligt i honom eftersom han busade lite med dom. Middag för hela slanten i lördags. Conny och Peter grillade i verkstan eftersom det regnade som bara den. Till efterrätt blev det blåbärspaj med glass! Mums!
Söndagen for vi till Lemland och åt middag hos Linda och Micke. Barnen busade som vanligt friskt, och jag busade lite med lillAnton. Sööötnos!
I helgen blir det väl bara lugnt, eftersom Conny spelar på lördag. Söndag kanske vi ska träffa Emil med föräldrar. Länge sen nu igen som jag fick se min lilla brorson!
Nej, nu sängen, jobb imorgon igen!







torsdag 20 augusti 2009

Tack för ert stöd!

Jag försöker vara stark för min mamma. Och jag tänker tänka positivt! Men ibland blir det svackor och tårarna kommer. Idag fick hon sin första behandling av många förmodligen. Jag ber till den där uppe som hör mig att det ska gå vägen den här gången! Kämpa på lilla mamma för jag älskar dig!

onsdag 19 augusti 2009

Tråkiga nyheter fick jag idag..

Mamma har cancer igen.. Jag vet inte hur jag ska orka med det också nu. Det är så mycket annat som jag ger mig in på i höst som kommer att ta så mycket tid och energi av mig. Och nu ska man orora sig och tänka på det med! Varför, varför min mamma? Goa lilla mamma! Jag vill bara gråta nu!

lördag 15 augusti 2009

Uttråkad!

Finns så mycket att göra men ingen ork och lust. Jag vet inte ens var jag ska börja..

torsdag 13 augusti 2009

Tåont!

Jag har så sjukt ont i min stortå.. Jag var till medimar idag och fick medicin för jag har tydligen inflammation i stortåleden.. Öh, hur får man det? Konstigt. Foten är lite tjockare än vanligt och jag kan inte alls gå på trampdynan under.. Får gå på sidan av foten, och det blir ju så tokigt att jag får nästan ont i hela foten! Nej nu får det bli fredag klockan 4 så man blir ledig i några dagar.. Vill inte jobba mera, blääää!
Emma klagar på ont i magen och är allmänt konstig. Hoppas att dom inte blir sjuka nu, jag har varken ork, tid eller lust med det!
Annars har det väl inte hänt så mycket, förra helgen sjösatte vi båten och var ut både på lördagen och söndagen på en kort tur! Så skönt, men nu tycks sommarvärmen vara över för i år! Synd!
I helgen blir det nog bara lugnt tror jag, kanske vi umgås lite på fredag kväll med underbara Staras!

lördag 8 augusti 2009

söndag 2 augusti 2009

Jobb imorgon :(

Nu e semestern slut och jag har bussig ångest! Jag vill verkligen inte jobba igen. Jag vill vara ledig flera veckor till! Man har ju knappt hunnit känna av att man har varit ledig! Nu är det bara ett år tills nästa gång =( Blääääääää!
Igår var vi efter många om och men till Vårdö och hälsade på mamma och pappa på stugan. Åt gott, Emma och Elin simmade, jag tyckte det var alldeles för kallt i vattnet! Annars har det väl inte hänt så mycket.. I torsdags var jag och den vuxna delen av familjen Stara till Clubben och åt, dansade och drack gott och alldeles för mycket.. Kändes i fredags kan jag säga. Men det har ju faktiskt inte hänt allt för ofta på den här semestern. Så det tycker jag att jag var värd!
Började röja här hemma för det regnade och var mulet. Men nu tittar solen fram så jag tror jag skippar städandet idag också! Fast det skulle verkligen behövas en storstädning igen, men idag prioriterar jag solen när det är sista dagen ledigt!