måndag 28 juli 2008

Jag har simmat i sjön, äntligen!

Vi var i Finnö hela dagen igår och badade och fikade och åt middag. Jätteskönt i vattnet. Barnen var som fiskar och Emma har lärt sig simma med en badring. Hon älskar det, nu när hon kan! Vi åkte båt dit med Yngve, för vi har fortfarande inte fått i vår båt i vattnet... Det var lite deprimerande för man såg att det var fullt med alger på väg in..
När vi satt och åt frågade Emma Yngve: - Hur går det med äppelodlingen då? Hon är så klok ibland med sina vuxna kommentarer. Sen kom det även: - Sprutningen då? Vi fick oss ett gott skratt hela gänget. I fredags var vi till clubben och lyssnade på pappa när han spelade. Och Emma ville hela tiden dansa med farfar och Eva. Sen kom J och då gick vi först till lilla holmen och tittade på kaniner och sen gick vi utanför Rockoff en stund och sen tillbaka till clubben. Vi for först hem halv ett och båda barnen var vakna ännu.. Nattugglor! Där var också Emma med en kommentar. När dom spelade sista låtarna så var det ganska fullt på dansgolvet och Emma skulle dansa med Eva, men det dröjde inte länge innan dom kom tilbaka och Emma sa: -Fy faan vad det var trångt, det var droppen.. Var får hon allt ifrån?
Idag blir det nog att städa lite och tvätta 1000 maskiner, det ser verkligen ut som en bomb har slagit ner här. Inte för att det känns lockande när det är 30 grader varmt här inne, men någon gång måste man ju städa...

Kaninungar på lilla holmen, vill ha en liten dunboll!!!


Emma har lärt sig simma i poolen, hon är så duktig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul det låter, Emma är lite lillgammal allt :-) Gud vad skänt att få bada, jag har inte ens sett stranden i år här i Sverige, suck! Vi får ta oss dig någon helg...

Jessica sa...

Hon är lite lillgammal ibland. Som sagt skönt att bada men dessa alger är på väg in, vi får hoppas att vinden vänder och att algerna "blåser" bort.

Karro sa...

Ikväll hämtar jag två söta kaniner som ni gärna får komma och titta på och till och med klappa om ni har vägarna förbi mig!