måndag 29 september 2008

Grattis älskling!

Grattis på 32-årsdagen älsklingen min!

söndag 28 september 2008

Hoh, hoh...

Helgen har varit lite tung.. Först 4-årskalas på lördag på dagen, sen 60-årskalas på kvällen. Och idag har vi städat rejält här i svinstian. Och möblerat om lite i "sovrummet". Men jag känner mig bussigt less på det här, det känns som det aldrig blir bra. Jag vill ha ordning och reda hela tiden inte bara ha det 30 minuter efter städning. Men barnen oredar ner med en gång. Jag vill ha en enplansvilla, så dom kan ha sina rum att va i och inte släpa ner allt igen när man just har burit upp det till deras lekrum. Bläääää. Skulle jag ha pengar skulle jag skaffa mig ett nyckel i handen hus, för det finns inte tid och ork att göra nåt själv...
Och idag har min rygg varit rent jävlig, har inte kunnat komma upp från soffan knappt, och har jag böjt mig ner har jag knappt kommit därifrån. Kanske dags att fara till farbror doktorn?!?
Jobb imorgon igen då, sen hem och fira min älskling som fyller 32 år. Gamla gubben :)

torsdag 25 september 2008

Nya jobbet!

Ja då har jag jobbat 4 dar med dom nya arbetsuppgifterna. Det har väl gått sådär... Det är faktiskt jättesvårt att veta hur mycket man ska beställa in av alla varor. Men det går väl bättre när man hållit på ett tag med det. Jag känner mig alldeles ofattbart osäker... Jag hoppas det känns bättre snart annars börjar jag nog ångra mig att jag bytte jobb!

Annars händer det väl inte så mycket, man hinner inte med så mycket när man jobbar. Man stiger upp, far på jobb, jobbar hela dagen, stressar till dagis och hämtar barnen, lagar mat och diskar, lägger barnen, ser på tv en timme ch går och lägger sig. Kul liv! Är det såhär det kommer att vara nu till man går i pension?!? Då kan man ju inte kalla det för att leva livet i alllafall.. Suck! Är det fler än jag som känner såhär?

söndag 21 september 2008

fredag 19 september 2008

Bebis

Ja så här skulle Emma och Elin se ut enligt makemebabies.com men jag vet inte riktigt om det stämmer...


Och så här skulle vår son se ut...


Och så här skulle min son med Patrick Dempsey se ut...

Jag har blivit faster!

Det går undan här i familjen! I onsdags kväll fick jag veta av min bror att han skulle bli pappa, och imorse kom min brorson.. Det är väl lite krångligt där pga att dom inte är tillsammans, och det var väl en olycka. Men det är lite sorgligt att man inte fått veta nåt förrän nu. Jag har så längtat efter att mina barn ska få kusiner och nu vet jag inte riktigt om jag ska berätta nåt för dom.. Jag vet ju inte om vi får träffa grabben så mycket, men vi får väl se hur det blir. Han kom klockan 9 i morse och vägde 3940g och var 52cm lång. Jag hoppas jag får träffa underverket snart!

torsdag 18 september 2008

Vilka bågar?

Återigen behöver jag smakråd! Jag ska som sagt skaffa "arbetsglasögon", och jag var till optikern idag och valde ut 2 bågar som jag gillar men dock är lite olika. Och nu vill jag höra vad ni tycker. Jag har fram till måndag på mig att välja.
Jag själv tror att jag gillar dom här bäst (och dessutom är dom billigast)







onsdag 17 september 2008

Sista dan på jobbet som biluthyrare :( / :)

Känns lite vemodigt att avsluta så abrupt, på måndag är jag ansvarig för varorna i butiken. En helt annnan sak än bilar... Men som sagt jag är ledig alla helger och det ska bli så sköööönt. Det blev ju byte lite tidigare än väntat, skulle ju ha vart ca en månad till på biluthyrningen. Men hon som jag ska vikariera blev sjukskriven fram till hon blir mammaledig. Hoppas att allt går bra för henne! Dom ville helst att jag skulle börjat imorgon men jag orkar inte det nu och dessutom har jag lite jag behöver göra innan jag jobbar alla vardagar och aldrig hinner göra några ärenden. Ska fara in till stan imorgon igen och prova ut glasögon.. Känner mig lite gammal när man måste ha läsglasögon... Men jag är ju 30+ så det är j rättså gammalt. Det tyckte man iallafall när man var 10 år.

måndag 15 september 2008

Bröllop!

Bröllopet var så fint och speciellt bruden! Hennes underbara klänning och blombukett och frisyren, allt var perfekt. En oförglömlig kväll för alla som var där! Jag var bara så fruktansvärt trött, gick och la mig vid halv ett på fredag kväll och steg upp halv 6 på lördag morgon, lite för lite sömn för att kunna hålla igång halva natten. Så det blev ganska lugnt för mig, och en rätt så tidig hemfärd. Men jag tror inte resten av gänget blev kvar så mycket längre heller. Jag tackar er Thomas och Camilla för en trevlig dag och hoppas ni får leva lyckliga i alla era dar!!!!









Lite mer bilder finns här:http://picasaweb.google.se/Jessica.Sahlin/ThomasCamilla#

onsdag 10 september 2008

Uppdraget slutfört!

Japp då var jag färdig med sånghäftet! Skönt efter många timmars pill. Tyvärr hann jag ju inte färdigt till svärmor åkte iväg, men då blir det ju en överraskning för paret itället.
Imorgon är det jobb igen. Men bara 2 dagar sen ledig 2 och jobb 3 igen, sen är jag ledig en vecka igen. Sköönt! Jag slipper en helg iallafall. Annars händer det väl inte så mycket, men har ycket att stå i inför bröllopet. Färga håret tänkte jag (känner mig lite tråkig i solblekt råtthår), köpa present, fixa kortet, packa för mig och Emma, packa för Elin som ska till mormor och morfar, köpa strumpbyxor eller tights av nåt slag (jag tror det kan bli lite kallt i en kort klänning), hitta på nåt att ha upptill ovanpå klänningen (även där blir det lite kallt), ja listan blev lång och bara några få timmar på mig. Bläää, vad tråkigt att ha en massa måsten. Och det här vädret gör mig inte direkt pigg heller. Solen var är du?

måndag 8 september 2008

Pust!

Jag sitter nu på Connys jobb och har klistrat och klippt och kopierat allt material till sångbladet. Det har typ tagit alldeles för många timmar.. Nu är det bara att köpa papper och kopiera över det på dom. Jag hoppas att det blir bra, att jag inte måste göra om det igen. För det känns lite stressigt nu, det ska åka med till Sverige på onsdag morgon, har jag tänkt. Nu är det bara presenten och Emmas klänning som behöver fixas, sen borde jag kunna ta det lite lugnt igen. Och förresten så har jag även kortet till brudparet jag måste fixa, det kommer väl också att ta en stund. Mycket pyssel blir det. Men jag tycker ju det är kul och jag får väl skylla mig själv, för jag har ju vetat om det här i flera månader. Varför ska man alltid vara ute i sista minuten med allting?

fredag 5 september 2008

Jag har fixat håret!

Jag har en helt ny färg och frisyr! Visst blev jag fin!



Nej, skämta bara, men det finns en hemsida som man får testa på fritt, skiiitkul! Tack Matilda för att du gav mig nåt kul att göra såhär en fredagkväll!
http://www.taaz.com/ Testa det är skitkul!

torsdag 4 september 2008

Uppdrag!

Jag har fått ett uppdrag till bröllopet. Jag ska göra "sångblad". Jag börjar känna mig lite stressad, men det går säkert bra. Jag har det mesta jag ska ha, väntar bara på lite bilder på bruden och brudgummen. Jag hoppas dom blir nöjda med resultatet sen, jag vet inte om jag ska skicka en kopia åt dom eller om det ska bli lite av en överraskning...
Ja då var jag ledig en vecka igen då. Skööönt! Veckorna går så otroligt fort, jag tyckte jag just började jobbveckan. Det är ju i och för sig tur det.. Det är bara helgerna som går otroligt långsamt när jag är på jobb, men det är kanske bara en helg kvar, kanske två... Tyvärr går ju helgerna man är ledig alldeles för fort. Hur ska man kunna stoppa tiden? Jag känner mig så gammal just nu. Trött, hängig, fortfarande huvudvärk och kroppsvärk. Kanske är det borrelia? Det är några veckor sen jag hade en fästing på mig, men jag fick nog ingen ring runt, men det behöver man ju inte få heller. Svårt att veta sen. Sen har vi en ny tjej på jobbet, och hon är född -88. Herregud då fick jag panik och tänkte men då var jag 11 år. Och nu har jag snart jobbat på samma ställe i 11 år. Suck vart tog mitt liv vägen... Paniiiiiik!
Bara för att känna mig lite yngre tror jag att jag ska tatuera mig igen, bara studion öppnar här på holmen. Det blir kanske den här:



Sen tror jag att jag ska komplettera den jag redan har. En delfin ska kanske bli två..

måndag 1 september 2008

Helgen i arbetets tecken...

Hela helgen har jag jobbat och slitit, och det känns idag. Har ont i hela kroppen, trött och fruktansvärd huvudvärk. Har haft ont i huvudet nu i 2 dygn och den vill inte ge med sig. Men jag tror att det kommer från nacken och axlarna, så jag tror att jag måste be min man massera lite ikväll. Kanske det släpper då. Annars är det ögonen, jag har tänkt i typ ett år att jag ska beställa tid till optiker men det har bara inte blivit av... Det känns som jag inte ser något mer, allt är suddigt och jag får kisa hela tiden. Måste ringa imorgon! Ska även till tandläkaren på årskontroll imorgon. Jag tror att det blir en rotfyllning igen, usch vad jobbigt! Och dyrt! Men man ska väl inte klaga, man får väl skylla sig själv när man inte använder tandtråd alla dagar och äter alldeles för mycket godis. Och då är det ju inte bara tänderna som blir lidande utan även byxorna som känns mer trånga för varje tvätt...
Och inget fyrverkeri blev det för mig heller, men däremot såg jag på sex and the city filmen. Och den var underbar, jag skrattade och grät om vartannat. Och jag skulle kunna se den idag igen! Så bra var den!